Sintra er på Unescos verdensarvliste og byen er noe av det vakreste vi har sett i Europa. Basen vår er en liten Bed & Breakfast hvor historien sitter i veggene og som passer ypperlig til fotografering. 
http://www.quintadasmurtas.com/hotel-sintra-portugal

Å vandre gatelangs når nesten alle turistene har reist for dagen er magisk. Lyset og atmosfæren forandrer seg og gatelysene speiles i blankpolert brostein. Fantastisk for fotografering. Sintra har fler parker, slott og palasser som alle er verd et besøk. Vi må velge oss noen, og har satt to favoritter på programmet.
I tillegg til de storslåtte bygningene og palassene har Sintra også storslått natur. Ute ved Atlanterhavet hvor klippene stuper i havet og bølgene knuses mot stein møtes hav og himmel i horisonten. Dette er vakkert både morgen og kveld, og lyset er helt magisk. Vi har utflukt hit den siste morgenen på kurset.
Sintra kan også by på det autentiske Portugal, det er bare å bevege seg litt vekk fra sentrumskjernen. Det er mange gode restauranter med spennende meny og gode viner til en rimelig penge.
Portugal er et gjestmildt land, hvor befolkningen er imøtekommende og hjelpsomme. Her går livet litt saktere enn hjemme, og det er godt å føle på den avslappende atmosfæren.

Tilbakemeldinger fra tidligere deltagere
Kreativ fotoworkshop i inspirerende omgivelser. Kurset passer både for nybegynnere og mer erfarne, man får veiledning på det nivået man er på. Omgivelsene gir mye inspirasjon til både gatefoto, portrett og landskap. Jeg kunne mye fra før, men tok fotograferingen ett skritt videre på denne workshopen.
-Anne Sofie-

Pris: 5200,- reisekostnader, overnatting og mat er ikke inkludert i prisen.
Påmeldingsfrist er 20.mars 2023, depositum pålydende 2200,-betales ved påmelding.
Kurset passer for både nybegynnere og deg som har fotografert mye, men har et ønske om vokse og la deg inspirere til utvikling. Kurset er enkelt bygget opp, med undervisning om morgenen som vi så utfører i praksis. Alle deltagerene møtes på sitt fotografiske nivå, og man har også mulighet til å fotografere på egenhånd om man ønsker det.
Det er plass til maks 12 deltagere.
Back to Top