Japan er eksotisk og spennende. Vi skal ta pulsen på Tokyo og møte fortidens mystikk i Kyoto.
Tokyo med sitt yrende liv og mange kulturer er verdens største by med 37 millioner innbyggere. Men på tross av dette er det en vennlig by med mye å oppleve for oss nordboere fra andre siden av jorda.
Tokyo har mange severdigheter og vi skal utforske noen av dem sammen. Vi anbefaler fotografering i stille morgentimer og i yrende natteliv.
Når vi har vært i Tokyo noen dager setter vi oss på hurtigtoget til Kyoto. Denne byen regnes som Japans kulturhovedstad. Dette er også byen med hele fem Geisha distrikter og de autentiske gamle bygningene er godt bevart flere steder. Dette er også nabobyen til Osaka hvor verdensutstillingen er i 2025. Pulsen er lavere enn i Tokyo og motivene helt annerledes.
Vi skal fotografere Sumobryting og kampsport, myldrende gateliv, templer, zen-hager, geishaer, te-sermonier og fremmed kultur. Vi skal bli godt kjent med hverandre, få nye venner og ha sosiale middager hvor bildene står i fokus. Dette blir en opplevelse for livet. Japan er landet fylt av kontraster med sin enormt lange historie og tradisjoner, til storbyliv og subkulturer som bare finnes der.
Reiseperiode. 26.9 - 5.10. 2025
Earlybird pris ved påmelding før 1.10.2024 er 22,500,-
Pris: 25,000,- reisekostnader, hotell og mat er ikke inkludert i prisen.
Å reise med kamera gjør deg mer oppmerksom på omgivelsene og du er mer tilstede i øyeblikket. Opplevelsen blir rett og slett mer intens, og ikke minst er det veldig gøy!
Kurset passer for både nybegynnere og deg som har fotografert mye, men har et ønske om å lære å la deg inspirere til utvikling. Kurset er enkelt bygget opp, med mye praktisk undervisning mens vi er ute å fotograferer og opplever dette spennende landet. Alle deltagerne møtes på sitt fotografiske nivå, og man har også mulighet til å fotografere på egenhånd om man ønsker det.
Du trenger kamera, bærbar pc/mac, ta gjerne med stativ og reflektor hvis du har.

Dette er inkludert i prisen:
Profesjonell fotoworkshop med erfaren fotograf, og kjentmann på deler av workshoppen.
Guided omvisning på Verdensutstillingen
Guided omvisning i Kyoyo
Inngangsbilletter
Transport under utfluktene
Tilgang til forelesning, bildevisning og tilbakemelding på dine bilder.
Med forbehold om mindre endringer i programmet.
Minimum antall deltagere er 8.
Flere tidligere deltagerene har vunnet priser og fått hederlige omtaler med/på bildene de har fotografert på mine workshops.
Marina er en erfaren fotograf med mange utstillinger og fotobok bak seg. Hun har jobbet med flere store fotoprosjekter de seneste årene. Og sist hadde  hun en stor utstilling på Gamle Munch (tidligere Munchmuseet i Oslo) Hun har også flere meritter fra store internationale fotokonkurranser med mange tusen deltagere. Vågåprisen i 2013, for bilder og innsats på workshop med Morten Krogvold. En pris som henger høyt blandt fotografer. Marina deltar ofte på workshops med de beste fotografene i verden for selvutvikling og inspirasjon til egne kurs. Blandt annet med Joyes Tennesson, Arno Minnkinen, Morten Krogvold, Birgitte Grenfeldt, Robert Sannes og Benny Otteson for å nevne noen.
Har du spørsmål så ta kontakt på 982 66 505 eller post@tennefoss.no
Du får tilsendt et dagsprogram ved forespørsel.

You may also like

Back to Top